Skip to main content

Een jaar bij Promista: Sroetyseen vertelt

Deel dit verhaal

Onze collega Sroetyseen is alweer een jaar in dienst bij Promista. We kijken terug op zijn ervaringen van het afgelopen jaar.  

Gefeliciteerd! Alweer een jaar in dienst.

Dankjewel!

Hoe is je eerste jaar bij Promista bevallen?

Het is echt heel snel gegaan. Ik kwam binnen en ik werd gelijk met open armen ontvangen. Een of twee weken later had ik eigenlijk al een klus. Voor je het weet spreek je elke week een collega om je kennis te verbreden, zodat je bij de klant aan de slag kan en zo ben je alweer gauw twee tot drie maanden verder. Nu doe ik mijn eigen ding en lijkt het alsof ik er al jaren werk.

Goed om te horen! En wat heb je het afgelopen jaar allemaal gedaan?

Mijn eerste opdracht was bij de gemeente Den Haag en ik ben hier nog steeds actief. Binnen het functioneel beheer team van de gemeente was een gat ontstaan en dat heb ik opgevuld. Daarnaast  ben ik bezig met de integratie van de Fortes Change Cloud (FCC) en JIRA. Ik ben hierin de contactpersoon om de koppeling te realiseren en alles wat daarbij komt kijken te faciliteren.

Wat heb je het afgelopen jaar vooral geleerd?

Ik denk inzicht. Ik heb mijn technische kant kunnen koppelen met de business kant. Ik heb vanuit de business meer inzicht gekregen in hoe de IT toegepast kan worden. Bijvoorbeeld met de FCC.

Op persoonlijk vlak heb ik het afgelopen jaar geleerd om meer daadkracht te tonen. Mijn doel is om een zelfstandige consultant te worden en deze rol binnen het vraagstuk van de klant naar mezelf toe te trekken. Nu ben ik onderdeel van een groot team en hierin zou ik nog wel wat zelfstandiger willen worden in mijn rol.

Wat vond je van je eerste opdracht?

Mijn eerste opdracht gaf mij rust. Het waren voor de hand liggende vragen en geen moeilijke kwesties. Ik had de kennis al om deze vragen te beantwoorden en dat was een fijn gevoel.  

Heb je verder nog ambities binnen Promista?

Zeker. Ik wil de kwaliteiten van een consultant binnen Promista graag allemaal onder de knie hebben. Daarnaast wil ik ook doorgaan met studeren waar nodig is.

Mooie ambitie! En wat doe je eigenlijk het liefst naast werken?

Ik lees heel veel. Dit zijn dan vooral fictie en academische boeken. Ook studeer ik nog en ben ik lid van een netwerkclub.

Gaaf! Wat is je favoriete boek?

Mijn favoriete boek is dan toch wel: Name of the Wind. Het is een Engelstalig boek en ik lees eigenlijk altijd Engelstalig.  

Leuk! En, ben je dan ook nog steeds tevreden over Promista?

Ja, zeker. Alles is bespreekbaar binnen Promista. Het gaat meer richting een familiecultuur dan richting een bedrijfscultuur.

Goed om te horen dat je het nog steeds naar je zin hebt! Heel veel succes met je opdrachten en op naar nog vele mooie jaren bij Promista!

Dankjewel, gaat goedkomen!

×