Skip to main content

Een jaar bij Promista: Mitchel vertelt

Deel dit verhaal

Onze collega Mitchel is alweer een jaar in dienst bij Promista. We kijken terug op zijn ervaringen van het afgelopen jaar.  

Gefeliciteerd! Alweer een jaar in dienst.

Ja, dankjewel! Het is snel gegaan.

Hoe is je eerste jaar bij Promista bevallen?

Ik kijk met een positieve blik terug op het afgelopen jaar. Het jaar is supersnel voorbijgevlogen. Het was een jaar waarin ik enorm veel heb gedaan en geleerd.

Mooi! Hoe is het Young Professional programma je bevallen?

Het Young Professional programma is een proces wat continue aan het verbeteren is en ik heb dit proces als goed ervaren. Ik vind het fijn om onderdeel te zijn van het programma. Ik vind de terugkoppeling die je onderling hebt, in de vorm van intervisies heel erg fijn. Je kan hierdoor van elkaar leren en dat is natuurlijk een win-win situatie.

De combinatie van de hulp vanuit collega’s, de onderlinge connectie met de andere young professionals en de begeleiding tijdens het programma ervaar ik als fijn.   

Goed om te horen! En wat heb je het afgelopen jaar allemaal gedaan?

Ik heb 2 opdrachten gehad en hier ben ik nog steeds actief. Deze opdrachten lopen bij Saxion en de gemeente Utrecht. Bij Saxion ben ik actief als projectondersteuner voor 32 uur in de week. Ik loop hier bij 5 verschillende projecten en hierbij ondersteun ik het proces, ontzorg ik de projectleiders en bied ik de steun die ze nodig hebben. Bij Saxion krijg ik ook de kans om inhoudelijk mee te draaien bij de projecten en daar krijg ik energie van.  

Daarnaast ben ik actief bij de gemeente Utrecht voor 8 uur in de week. Dit doe ik samen met mijn collega Henk Daniel. Ik draai hier mee bij 2 afdelingen: Ruimte en Vastgoed. Bij de afdeling Vastgoed staan we aan het begin van het implementeren van de FCC. Dat is een uitdagende en interessante opdracht. Daarnaast ben ik bezig bij de afdeling Ruimte met de tijdschrijfmodule in de FCC.

Wat heb je dan het afgelopen jaar vooral geleerd?

Qua werk heb ik vooral geleerd om de combinatie van procesmatige zaken en technische zaken op elkaar te laten aansluiten. Als ik kijk naar mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik geleerd om vragen te stellen en zorgen bij andere collega’s neer te leggen, zodat ze mij hierin kunnen ondersteunen.

Wat vond je je leukste opdracht?

Ik heb beide opdrachten nog lopen. Ik moet zeggen dat beide opdrachten hun eigen charmes hebben. Ik heb geen voorkeur, maar het is wel heel leuk om te zien dat je bepaalde dingen van opdracht naar opdracht kan meenemen, ook al zijn het 2 verschillende omgevingen.

Heb je verder nog ambities binnen Promista?

Ik heb ambities genoeg. Ik heb geen IT-achtergrond, maar ik word er wel heel blij van dus hierin wil ik mezelf graag ontwikkelen. Mijn ambitie is momenteel om mezelf te ontwikkelen als business IT-consultant. Daarnaast wil ik ook andere collega’s blijven helpen en samen succes behalen, ook door middel van mijn kennis.

En, ben je dan ook nog steeds tevreden over Promista?

Ja, ik ben zeker nog tevreden over Promista. De manier waarop ik hier begonnen ben, de ondersteuning vanuit collega’s en het programma bevallen goed. Ik had meerdere keuzes toen ik ging solliciteren, maar al vrij snel was voor mij duidelijk dat ik dit wilde. Ik heb geen spijt van mijn keuze en ik kijk alleen maar met positieve zin naar de toekomst.

Goed om te horen dat je het nog steeds naar je zin hebt! Heel veel succes met je opdrachten en op naar nog vele mooie jaren bij Promista!

Dankjewel, gaat goedkomen!

×