Skip to main content

Professioneel niveau: Medior

Trainer/facilitator bij Phaos – Utrecht

Nadenken over hoe je PMC kunt inzetten om een zorginstelling te helpen met hun projecten. Een training geven bij een gemeente over hoe zij een projectstart-up het handigst kunnen aanpakken. Een teamworkshop organiseren met behulp van Insights Discovery. Hoeven we jou al deze termen niet uit te leggen en heb jij ervaring met projectmanagement of het geven van trainingen? Sta jij graag voor een groep en vind je het leuk om teams te helpen hun projecten succesvol te maken? Dan willen wij graag met jou om tafel, want iemand zoals jij kan Phaos goed gebruiken in hun team!

Lees verder

PMO Consultant – Barneveld

Een grote gemeente helpen met het inzichtelijk maken van alle lopende projecten in een groot programma. Het opzetten van een PMO-afdeling bij een hogeschool. Rapportages bouwen en de directie inzicht geven in de looptijd, kosten en risico’s van een groot programma. Jouw steentje bijdragen aan onze maatschappij. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Dan willen we jou heel graag als onze nieuwe collega!


Lees verder

Programma/Project Management Officer – Utrecht (en deels thuis)

Wil je aan de slag in een groot programma binnen een Rijksoverheid organisatie voor een periode van ongeveer 2 jaar? Vind je het leuk om projectleiders te challengen en ben je niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan en je verder te bekwamen in het vak PMO? Dan is deze opdracht wellicht interessant voor je. 

Lees verder

×