Skip to main content

Trainee Project Management Consultant | 32-40 uur | Randstad

Deel deze vacature

Promista biedt je de kans om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen in de projectenwereld met ons Project Management Consultant traineeship – hét 1,5-jarige ontwikkeltraject voor young professionals die het verschil willen en durven maken in de projectenwereld. Wij bieden je mogelijkheden om door te groeien, werk waar je meerwaarde creëert en toevoegt, de vrijheid om te ontdekken en een toekomstperspectief.

Over Promista

Promista is een adviesbureau dat organisaties helpt hun doelstellingen te bereiken en prestaties te verbeteren. Wij helpen deze organisaties door grip op veranderingen te creëren op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Wij adviseren organisaties met PPPM-vraagstukken door de inzet van onze collega’s, onze kennis en door het inzetten van de juiste informatievoorziening. Promista is het Centre of Expertise voor alle vragen ten behoeve van een projectorganisatie.

Het Promista hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door heel Nederland, met name in de randstad. Meestal werken we op locatie bij de opdrachtgever, maar ook (deels) vanuit huis werken is vaak mogelijk.

Omdat iedere organisatie weer anders is, is het werk ook erg afwisselend. Dit vraagt om mensen die zich snel kunnen inwerken en zich snel kunnen verplaatsen in de vraagstelling van onze opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Als trainee Project Management Consultant maak je kennis met verschillende aspecten van project-, programma- en portfoliomanagement. Je doorloopt een traject van 1,5 jaar waarin je 2 á 3 opdrachten uitvoert bij onze opdrachtgevers. Zo kun je proeven aan verschillende plekken en posities binnen projectenorganisaties.

Wij staan voor het principe ‘learning by doing’ en ‘doing by learning’. Je start direct bij een van onze opdrachtgevers waarbij je intensief begeleid wordt door een ervaren Promista-collega.

Vanuit Promista volg je (via onze partner De Project Academie) vakgerichte trainingen zoals PRINCE2®, IPMA, Scrum en het softwareplatform Fortes Change Cloud. Op deze manier brengen wij kennis in beweging en groei jij met onze mensen mee.

Daarnaast geloven wij sterk in coaching en teamgevoel. Je volgt een persoonlijk ontwikkeltraject onder begeleiding van een coach zodat jij het maximale uit je ontwikkeling haalt. Dat doe je door 1-op-1 gesprekken, maar ook in samenwerking met je collega-trainees zodat je van elkaar kunt leren. Dat doen we door intervisie en veel onderling contact. Onze trainees zijn een hecht team met mensen die met én van elkaar leren.

Hoe ziet mijn agenda eruit?

Wat vragen we van je?

Ben je communicatief sterk, flexibel en klantgericht? Krijg je er een kick van om klanten verder te helpen in een verandervraagstuk? Dan is dit traineeship wat voor jou!

Verder vinden we het volgende nog wel even belangrijk:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in bedrijfskunde of bedrijfsinformatica
 • Je hebt maximaal drie jaar werkervaring
 • Je hebt interesse in informatievoorziening (Excel en verschillende systemen)
 • Je hebt aantoonbaar affiniteit met projectmatig werken (op je stage of opdrachten)
 • Je zit vol ambitie en wilt jezelf ontwikkelen
 • Je bent authentiek en werkt integer

Wat krijg je van ons?

Een ambitieuze, gezellige en innovatieve werkomgeving waar jij het maximale uit je ontwikkeling gaat halen. Daarnaast ontvang je ook nog eens:

 • Een mooi salaris
 • 24 verlofdagen per jaar
 • Een auto van de zaak
 • Vergoeding voor laptop en telefoon
 • Een eigen coach die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling
 • Intervisie met je collega-trainees
 • Vrijdagen op kantoor bij Promista
 • Elke maand gezellige activiteiten met het hele team

Meer weten of direct solliciteren?

Wil je deel uit maken van een professionele organisatie en voldoe je aan boven gesteld profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Neem voor meer informatie contact op met René Bosschers (06 42124715) of Ronald Permentier (06 15094570). Of stuur je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV naar vacatures@promista.nl

Hopelijk tot snel!

Direct solliciteren

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Zo werkt solliciteren bij Promista

1. Enthousiast geworden?

Stuur ons je CV en motivatie.

2. Telefonisch contact

We maken kort kennis via de telefoon.

3. Live kennismaken

Klik gevonden? We nodigen je uit voor een kop koffie op ons kantoor.

4. Tweede gesprek

Je maakt kennis met het team en we bespreken mogelijke opdrachten.

5. Welkom bij de club!

Iedereen blij? Dan zetten we onze afspraken op papier. Welkom collega!

Vragen?

Rene Bosschers
Accountmanager


 rbosschers@promista.nl


  06 42 12 47 15

Ronald Permentier
Accountmanager


  rpermentier@promista.nl


  06 15 09 45 70

×