senior Projectmanager – Son en Breugel

Introductie

Kartrekker. Dat ben je als senior projectmanager bij HumanTotalCare vooral. Van grootschalige projecten waarmee we organisatiebreed processen verbeteren en IT- en datagedreven innovaties implementeren. Om tot een betere verzuim- en re-integratiedienstverlening te komen. Jij gaat voor een 9, samen met jouw projectteams, onze (medische) professionals, IT en klanten. Daarmee lever je niet alleen mooie projecten op, maar zorg je er ook voor dat onze merken #meerbetekenen voor werkend Nederland.

Organisatie

HumanTotalCare is een innovatieve dienstverlener op het domein van werk & gezondheid. HumanTotalCare bestaat uit verschillende merken en met elkaar heeft HumanTotalCare één gezamenlijk doel voor ogen: we zetten ons in voor een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.

IT&Care ontwikkelt en beheert integrale, webbased softwareapplicaties. Hiermee ondersteunen we werkgevers, werknemers, bedrijfsartsen en adviseurs op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Dit doen we sinds 2001 en onze applicaties worden inmiddels door zo’n 1,5 miljoen mensen gebruikt.

Bij ons staan de klant en de kwaliteit van onze software en dienstverlening centraal. We werken met plezier en passie voor IT met veel aandacht voor de ‘human touch’ in een groeiend team van zo’n 100 enthousiaste professionals.

We zijn ISO 27001-gecertificeerd en we beschikken over de NEN 7510-certificering. Daarmee voldoen wij aan de maximale eisen op het gebied van procesbeheersing en bescherming van medische- en persoonsgegevens. Daarnaast is IT&Care geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Functie

Hoe ga je meer betekenen als senior projectmanager bij HumanTotalCare

Als senior projectmanager bij HumanTotalCare is jouw eerste uitdaging om één HumanTotalCare-breed verzuimsysteem te ontwikkelen en te implementeren. Van strategie – gaan we intern, extern of hybride ontwikkelen? – tot oplevering met de nieuwste technologie. Dat is de IT-kant. Deze is echter onlosmakelijk verbonden met de change-opdracht: ervoor zorgen dat onze (medische) professionals de overstap maken naar dit nieuwe verzuimsysteem. Een project waarmee je natuurlijk niet in 2 maanden klaar bent, maar waarschijnlijk een jaar of twee tot drie zoet bent.

En daarna? Dat is nog lastig te zeggen… maar als het zo ver is, kijken we samen welk project het beste bij je past. Wat het ook wordt, jij initieert, structureert, plant, stuurt en bewaakt. Met energie, doorzettingsvermogen en een overwegend positieve kijk op het leven, breng je mensen om je heen in beweging. En je zorgt dat je krijgt wat je nodig hebt, of het nu gaat om directie, collega’s of externe leveranciers. Zo sta je garant voor oplevering, commerciële introductie én nazorg binnen budget en planning.

Met wie ga je meer betekenen?

Allereerst met natuurlijk met het projectteam dat je leidt. In het geval van je eerste opdracht bestaat dit uit een handvol professionals uit de verschillende BV’s, met ieder hun eigen inhoudelijke expertise. En natuurlijk heb je veel contact met stakeholders op diverse niveaus binnen de organisatie. Denk aan de business owner, (medisch)professionals van BV’s, andere gebruikers van het systeem en collega’s van IT, finance, legal en risk.

Naast dit alles ben je deel van het hechte transitieteam binnen HumanTotalCare. Hier vind je 3 collega-projectleiders. Jullie werken weliswaar zelfstandig aan je eigen BV-overstijgende projecten, maar wel vanuit dezelfde aanpak. Dat maakt dat het prettig samen sparren is. De voortgang van jullie projecten bewaak je bovendien in nauwe samenwerking met het directieteam en je rapporteert aan de directeur Transitie van HumanTotalCare.

Je werkt hybride; je combineert thuiswerken met werken op ons mooie kantoor in Son, ons hoofdkantoor in Utrecht en in de groepspraktijken en regio’s in het land. Zo krijg je echt een goed gevoel bij het primaire proces en hou je tegelijk verbinding met gebruikers en andere stakeholders.

Wat is écht leuk aan deze baan

 • Met jouw werk lever je indirect een bijdrage aan het gezond, gemotiveerd en competent houden van werkend Nederland. En dat is – gezien het feit dat we allemaal steeds langer door moeten werken – voor heel veel mensen van waarde.
 • Doordat jij mens, data en technologie verbindt, krijgen jouw collega’s binnen HumanTotalCare steeds meer ruimte om écht verschil te maken voor mensen. Niet alleen op het gebied van verzuim en re-integratie, maar ook op het aandachtsgebied preventie.


Is er ook iets minder leuk

Eerlijk en transparant, daar houden we van. Jouw speelveld is complex. Omdat je te maken hebt met meerdere BV’s met ieder hun eigen belangen. Omdat je naast een IT-verandering ook een gedragsverandering voor elkaar moet zien te krijgen onder autonome (medische) professionals. En omdat jouw werk een flinke IT-afhankelijkheid kent. Weet je deze hordes succesvol te nemen, dan smaakt de overwinning wel extra zoet.

Functie-eisen

Wat neem je mee

De pensioenleeftijd schuift op en werk speelt steeds langer een rol in ons leven. Jij snapt dat het van belang is dat een mens daar gezond, gemotiveerd en competent bij blijft. Dat je daar met jouw werk een bijdrage aan levert, is voor jou de kers op de werktaart. Gelukkig ben jij ook echt in staat onze grootschalige verander- en verbeterprojecten te leiden en bedrijfsklaar op te leveren. Je hebt een sterke organisatiesensitiviteit en communiceert moeiteloos mondeling en schriftelijk met verschillende lagen in onze organisatie. Tegenslag overwinnen en weerstand ombuigen naar ambassadeurschap? Voor jou is dit de uitdaging van het vak, een spel wat je graag en goed speelt.

Verder heb je:

 • een afgeronde academische opleiding;
 • minimaal 7 jaar ervaring in project- en programmamanagement, SAFe en agile, waarbij je functioneel leiding hebt gegeven aan tijdelijke teams;
 • aantoonbare ervaring in (ontwikkelingen in) IT, bedrijfsprocessen en verandermanagement;
 • kennis van en affiniteit met verzuim- en re-integratiedienstverlening;
 • een scherp analytisch oog en een goed getrainde conceptuele geest.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug

Met 1.500 collega’s hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: we zetten ons in voor een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Vanuit onze merken adviseren en ondersteunen we werkgevers en werkenden gedurende hun hele werkzame leven. Zo zijn we van betekenis voor werkenden, organisaties en onze maatschappij. En wat we naar buiten beloven, doen we ook intern.

We bieden je dan ook:

 • een standplaats in Son of Utrecht, maar de mogelijkheid om plaats- en tijdonafhankelijk te werken.
 • •een salaris van €7000,- per maand (o.b.v. 40 uur), goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen). Plus een laptop, mobiele telefoon en leaseauto.
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • aandacht voor preventie en vitaliteit, in jouw werk richting klanten, maar vooral ook vanuit onze organisatie richting jou. We zijn trots op ons my-way Vitaliteits- en ontwikkelprogramma waar alle 1500 collega’s gebruik van maken.
 • ondersteuning op het gebied van IT, Research en Development en datascience. Wij geloven in de combinatie van mensgericht en datagedreven werken.

Inlichtingen

Nieuwsgierig geworden?

De werving voor onze nieuwe collega senior Projectmanager wordt gedaan door Promista. Ronald Permentier (Promista) informeert je graag verder.Contact gegevens:

rpermentier@promista.nl

mob: +31 6 15094570

Sollicitatie

Heeft u interesse en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw Nederlandstalig CV en motivatie, beide in Word! Deze kunt u sturen naar rpermentier@promista.nl.

Vacatures

Contactgegevens

Promista B.V.
Anthonie Fokkerstraat 5
3772 MP Barneveld

T: 0342 42 01 38
E: info@promista.nl

×