Skip to main content

PMO Consultant – Barneveld

Deel deze vacature

Een grote gemeente helpen met het inzichtelijk maken van alle lopende projecten in een groot programma. Het opzetten van een PMO-afdeling bij een hogeschool. Rapportages bouwen en de directie inzicht geven in de looptijd, kosten en risico’s van een groot programma. Jouw steentje bijdragen aan onze maatschappij. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Dan willen we jou heel graag als onze nieuwe collega!


Over Promista

Promista is een adviesbureau dat organisaties helpt hun doelstellingen te bereiken en prestaties te verbeteren. Wij adviseren en ondersteunen organisaties in de overheid en het onderwijs met vraagstukken op het gebied van project-, en portfoliomanagement en PMO. Soms door onderzoek en advies te bieden of kennis en ervaring te delen, maar ook door hands-on ondersteuning waar dat nodig is. Samenwerking, vrijheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom komen we elke vrijdag zo veel mogelijk bij elkaar op ons kantoor in Barneveld. Zo kunnen we samen werken en van elkaar leren. Daarnaast zijn al onze collega’s niet alleen actief voor de klant, maar ook voor Promista zelf. Samen bouwen we aan een organisatie waarin we ons allemaal thuis voelen. En dat geeft ons de vrijheid om onze functie en loopbaan vorm te geven naar eigen inzicht en ambitie.

Wat ga je doen?

Als PMO consultant adviseer je onze klanten over de inrichting van hun project- en portfoliomanagement-processen, en ondersteun je bij de uitvoering van die processen. Dat doe je bijvoorbeeld door het maken van heldere procesbeschrijvingen, het ontwerpen en maken van sprekende rapportage of het inrichten van een compleet projectmanagementbureau. Daarnaast biedt je hands-on ondersteuning aan project-, programma- en portfoliomanagers.

Vanuit Promista kom je te werken in een hecht team van ongeveer 18 consultants. We werken minimaal een dag per week vanuit ons eigen kantoor in Barneveld, zodat je iedereen ook snel leert kennen. Dat past bij onze cultuur: kleinschalig, hart voor de klant en voor elkaar, en gericht op de toekomst.

Wat vragen we van je?

Promista bestaat uit consultants uit allerlei takken van sport, met veel ervaring of juist net begonnen. Een heel divers team dus! Houd je van afwisseling, krijg je er een kick van om mensen verder te helpen en houd je wel van een gezellige borrel op vrijdagmiddag? Dan pas je perfect in ons team!

Verder vinden we het volgende nog wel even belangrijk:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding richting bedrijfseconomie of ICT (of vergelijkbaar)
 • Je hebt 3-5 jaar werkervaring
 • Je werkt graag in verschillende werkomgevingen
 • Je hebt een proactieve instelling en bent niet bang om zelf het contact te zoeken
 • Je denkt net even wat verder na
 • Je leert snel nieuwe systemen eigen te maken
 • Je bent bereid om te reizen (we houden het natuurlijk wel redelijk)
 • Je kunt je goed verplaatsen in de situatie van een ander
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Heb je daarnaast ook nog affiniteit met projectmanagement software en Excel? Dan heb je zeker een streepje voor!

Wat krijg je van ons?

We vragen best veel van je. En daar staat natuurlijk ook iets tegenover. Als nieuwe Promista-collega kom je terecht in een klein maar hecht team waarin iedereen zijn eigen expertise heeft. We helpen elkaar graag en staan er samen voor de klant.

Daarnaast bieden we je:

 • Een eerlijk salaris (3.200-5.100 EUR per maand afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een lease-auto
 • Een vergoeding voor het gebruik van je laptop en telefoon
 • Flexibele werktijden
 • De mogelijkheid om thuis te werken (uiteraard in overleg met je opdrachtgever)
 • Een gezellig en informeel team van professionals om samen te sparren en te leren
 • Ondersteuning in je werk via training, coaching en werkbegeleiding
 • Leuke uitjes met collega’s.

Meer weten of direct solliciteren?

Ben jij na het lezen van dit alles helemaal enthousiast geworden? Dan horen we graag van je! Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV naar vacatures@promista.nl en kom een keer kennismaken!

Zien we je snel?

Direct solliciteren

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Vragen?

Rene Bosschers
Accountmanager


 rbosschers@promista.nl


  06 42 12 47 15

Ronald Permentier
Accountmanager


  rpermentier@promista.nl


  06 15 09 45 70

×