Junior Projectmanagement Consultant – Barneveld

Deel deze vacature

Introductie

Ben jij nog niet zo lang geleden afgestudeerd en wil je je verder ontwikkelen in de wereld van project, portfolio en PMO? Groei met ons mee en ontwikkel je loopbaan zoals jij dat wilt bij Promista!

Organisatie

Promista is een adviesbureau dat organisaties helpt hun doelstellingen te bereiken en prestaties te verbeteren. Wij adviseren en ondersteunen organisaties in de overheid en het onderwijs met vraagstukken op het gebied van project-, en portfoliomanagement en PMO. Soms door onderzoek en advies te bieden of kennis en ervaring te delen, maar ook door hands-on ondersteuning waar dat nodig is. Samenwerking, vrijheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom komen we elke vrijdag zo veel mogelijk bij elkaar op ons kantoor centraal in Nederland (Barneveld). Zo kunnen we samen werken en van elkaar leren. Daarnaast zijn al onze collega’s niet alleen actief voor de klant, maar ook voor Promista zelf. Samen bouwen we aan een organisatie waarin we ons allemaal thuis voelen. En dat geeft ons de vrijheid om onze functie en loopbaan vorm te geven naar eigen inzicht en ambitie.

Benieuwd naar onze organisatie en de ervaringen van andere trainees? Lees hier de ambities van directeur en senior consultant Henk Daniel voor Promista, of neem een kijkje op het werk van onze collega Aron Rodrigues Pereira.

Functie

Als junior projectmanagement consultant maak je kennis met verschillende aspecten van ons vakgebied. Je doorloopt een traject van 1,5 jaar waarin je 2 á 3 opdrachten uitvoert bij onze opdrachtgevers. Zo kun je proeven aan verschillende plekken en posities binnen projectenorganisaties.

Onze diensten zijn:

Informatiemanagement: Rapportage, informatiestromen, informatievoorziening : Het succes van elk project staat of valt met de juiste informatie. Hoe staat het project, programma of portfolio ervoor en is het nog in lijn met de beoogde organisatiedoelstellingen?

PPPM: Projectondersteuning naar projectmanagement, portfoliomanagement en programmamanagement. Promista helpt met een team van specialisten, elk met hun eigen expertise.Van PMO-ondersteuning tot portfoliomanagement en van dashboardontwikkeling tot functioneel beheer.

Tooling: Het implementeren van de Fortes Change Cloud (PPPM software): De juiste tooling zorgt voor goede informatie. Niet alleen voor de projectmanager, maar ook voor portfoliomanagers, opdrachtgevers en bestuurders.

Wij staan voor het principe ‘learning by doing’ en ‘doing by learning’. Je start direct bij een van onze opdrachtgevers waarbij je intensief begeleid wordt door onze ervaren consultants en projectspecialisten. Daarnaast volg je diverse vakgerichte trainingen op het gebied van methodieken en vaardigheden zoals PRINCE2®, IPMA, P3O®, Agile en het software platform Fortes Change Cloud. Wij investeren veel in opleidingen en trainingen via onze partners De Project Academie en Phaos. Op deze manier brengen wij kennis in beweging en groei jij met onze mensen mee. Vanuit Promista geloven wij sterk in coaching. Je volgt een persoonlijk ontwikkeltraject onder begeleiding van een coach zodat jij het maximale uit je ontwikkeling haalt.

Functie-eisen

Ben jij er klaar voor om jouw ambities om te zetten in werkelijkheid? Houd je van afwisseling, krijg je er een kick van om mensen verder te helpen en ga je een uitdaging zeker niet uit de weg? Dan maken we graag kennis met jou!

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in bedrijfskunde, bedrijfsinformatica of vergelijkbaar.
 • Je hebt maximaal drie jaar werkervaring
 • Je hebt interesse in informatievoorziening (Excel en verschillende systemen)
 • Je hebt aantoonbaar affiniteit met projectmatig werken (op je stage of opdrachten)
 • Je zit vol ambitie en wilt jezelf ontwikkelen
 • Je bent authentiek en werkt integer.

Aanbod

Natuurlijk staat daar ook iets tegenover. Als junior projectmanagement consultantword je onze Promista-collega en kom je terecht in een hecht team van ongeveer 20 mensen, elk met hun eigen expertise.

Verder bieden we je:

 • Een eerlijk salaris en een vergoeding voor de eventuele reiskosten.
 • Een vergoeding voor het gebruik van je laptop en telefoon.
 • Flexibele werktijden.
 • Een gezellig team van professionals om mee te sparren en samen te leren.
 • Ondersteuning in je werk in de vorm van trainingen, coaching en sparren.
 • De vrijheid om zelf je functie en je groei verder vorm te geven.

Inlichtingen

Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Paul Permentier of René Bosschers via de hieronder vermelde e-mailadressen of telefoonnummers.

Sollicitatie

Is je interesse gewekt en wil je een keer kennismaken met onze organisatie en misschien wel jouw toekomstige collega’s? Neem dan contact op met Paul Permentier (06 16 62 85 75) of René Bosschers (06 42 12 47 15) of mail je CV en motivatie direct naar vacatures@promista.nl.

Hopelijk tot snel!

Zo werkt solliciteren bij Promista

1. Enthousiast geworden?

Stuur ons je CV en motivatie.

2. Telefonisch contact

We maken kort kennis via de telefoon.

3. Live kennismaken

Klik gevonden? We nodigen je uit voor een kop koffie op ons kantoor.

4. Tweede gesprek

Je maakt kennis met het team en we bespreken mogelijke opdrachten.

5. Welkom bij de club!

Iedereen blij? Dan zetten we onze afspraken op papier. Welkom collega!

Vragen?

Rene Bosschers
Accountmanager


 rbosschers@promista.nl


  06 42 12 47 15

Ronald Permentier
Accountmanager


  rpermentier@promista.nl


  06 15 09 45 70

Contactgegevens

Promista B.V.
Anthonie Fokkerstraat 5
3772 MP Barneveld

T: 0342 42 01 38
E: info@promista.nl

×